CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, July 31, 2009

helloooo...

Salam..

Hai kengkawan..lama rasenya x update blog nih..mmm..rasenye baru hari ni ada free time nk tulis something..since i am at the Toyota Service Centre kat branch Taman Shamelin & ada free wifi plak, curik2 masa la update ye..

Mmm...minggu ni agak bz sket..hari ni aku servis kete fahmi yg mileage dia dh cecah 30,000..(kete mu, kete ku jua..huhu~) Mana tak nye..malam ni nak balik ke kampung suami di Perlis..sajer la balik hujung2 minggu..lepas kenduri bertandang kat perlis hari tu, minggu ni baru balik pulak setelah 2 bulan, 2 minggu & 1 hari kami kawin..(bukan kira kat kalender cina ye, tapi i pakai aplikasi date countdown @ daisypath..huhu)

Gambar hiasan

Tujuan balik ke kampung ni adalah utk menziarahi keluarga mentua & juga kemungkinan nk amik sket stok kueh raya untuk hari raya nnt..antara kueh yg akan dijual ialah KUEH BUTTERFLY..ada lagi 2, 3 jenis..tapi x ingat nama dia..sume kue memang sedap2 & tidak terdapat di KL..sesapa nk order nnt bole la ye..harganya akan diberitahu kemudian..will upload the photos soon..~

Mmm...nampaknye tahun ni cheq beraya di Perlis la naa..xtau la nk yeaaa yeaaa atau uwaaaaaaaaa...tp yg pastinya aku akan rindukan drama di pagi raya bersama mak & abah..memandangkan aku akan menetap di selayang jek (mengajar pon kt sekolah Hannah jer), rase2nye tiap2 tahun kena raya di utagha...huuuuuuuu~

Ok la you allsss...sampai cni saje..skrg pukul 9:54 a.m...kete akan siap lebey kurang sejam lagi..so...adios amigos....keep countinggg...!!!!!!~

3 comments:

mywanfai said...

nanti cheq nak rasa jugak kuih raya tu, tp x nak bayaq, nak makan free... tp kalau betui sedap cheq beli noooooo

Shima said...

ha ha .. bab 'keep counting' tu aku dah lama tak dengar. Bukan citer elnombre ke?

eh.. I tot U will make yr own kue ghaye.. pesai hang pi balik kampong amik stok kue ghaye laks??

Educator_2009 said...

mywanfai,
xpayah rase la gherenti sodap...manis pun x manis sg..tawar pon x tawar..sedang elok je..sesuai la kalo nk amik angin baru..kot2 dah x larat nk makan manis..huhu~

shima,
kue raya tak buat..xde tapak la..skrg pun menyewa kecil2an je..huhu~